Brian

Jeg valgte at bruge Jakob og Eventworks i forbindelse med en kæmpe reopening fest for min total ombyggede 7 Eleven butik i Århus.

Butikken havde været igennem en gennemgribende ombygning, og det var for mig essentielt, at mine kunder skulle have den vildeste genåbningsfest.

Derfor kontaktede jeg Jakob.

Jakob var fantastisk gennem hele forløbet, kom med gode og kreative ideforslag til promovering på såvel sociale medier, samt fysisk i butikken. Således opnåede vi et langt større lokal kendskab til eventet.

Jakob var her selv under selve genåbningsdagen, og sørgede for at dagens arrangementer forløb som planlagt, således jeg blot skulle tage mig af at give mine kunder den bedst mulige oplevelse.

Udover de ting vi havde planlagt, hjalp Jakob også med at sørge for at butikken stod helt skarpt, hvilket ikke er noget man kan forvente af en eventkoordinator, at han giver en nap med i butikken.

Jeg kan kun give Jakob mine bedste anbefalinger, og vil med sikkerhed bruge ham selv til lign arrangementer, samt er han allerede i tankerne til min næste større personale fest.