Hvem er vi

Om Os

Eventworks blev etableret i 2016 af Jakob Skaarup, som hele sit liv har beskæftiget sig med udvikling og afvikling af events i alle afskygninger.

Eventworks er et eventbureau med base i København. Vi er eksperter i afvikling af alle typer af events, hvad end det er en firmafest for 100 medarbejdere eller et stort Kick Off eller konference med deltagerantal i tusindvis.

bornefodselsdage-eventworks fester-bryllupper bryllups-event fodselsdage konference-events konference-og-firma-kurser julefest-julefrokost-eventworks nytarsfest-eventworks

“EventWorks arrangerer alt fra firmafester, konferencer, og fødselsdage til bryllupper og julefrokoster. Vi arbejder med dine ideer og sørger for at vi skaber perfekte rammer for din næste event.”

  • Jakob Skaarup
  • Ejer, EventWorks

Eventworks er blevet skabt med udgangspunkt i altid at skabe events, som på alle niveauer imponerer og giver alle interessenter en oplevelse ud over det sædvanlige. Vi ved, hvor vigtigt det er at komme 360 grader rundt om eventen. Ingen detaljer er for små, til at de ikke skal have opmærksomhed.

Sans for detaljen er det som er med til at højne eventen fra god til fantastisk.

Vi er vant til stramme deadlines – vi går forrest og er eksperter i at holde mange bolde i luften og gribe dem i den rigtige rækkefølge. Vi har altid en åben og ærlig dialog med vores kunder, spiller med åbne kort og sætter en ære i at overholde vores aftaler.

Eventworks har ikke selv en masse ansatte, men arbejder i stedet med nogle af landets dygtigste freelancere og firmaer indenfor områder som eventdesign, grafisk produktion, præsentationsteknik, AV, samt lyd og lys design.

At vi har valgt at organisere os på denne måde, skyldes et benhårdt fokus på at ville skabe så stor værdi for vores kunder som muligt. Vi ønsker ikke at komme i en situation, hvor vi vælger at bruge interne ressourcer for at opnå en højere profit, hvis en ekstern kunne have løst jeres specifikke opgave bedre. Alle events er på sin vis unikke, og vi ønsker altid at sætte det ideelle hold for at sikre at lige netop jeres event bliver en fantastisk oplevelse for jeres gæster. Dette setup betyder samtidig, at vi kan holde vores omkostninger nede, så derfor er vi i stand til at være yderst konkurrencedygtige på vores priser.

Skal du have hjælp til at skabe den perfekte event?