references-eventworks
Vores kunder

Referencer og Cases

McDonald’s

Krav

McDonald´s Danmark afholder hver år et Kick Off som de bruger til at skyde året igang. Formålet med dagen er at fejre succeserne fra sidste år, samt at sikre at alle lederne i organisationen, lige fra franchisetagerne til deres assistenter er klar over hvad planen for næste år indeholder. Udover det faglige indhold er festen om aftenen også et centralt omdrejningspunkt for dagen, specielt hvem der skal underholde er noget som der bliver set frem til gættet på hvem det moms er.

 

Resultater

Festen i år blev afholdt hos Radisson i Odense og Carl Nielsen salen. Allerede da deltagerne ankom til Odense var de ikke i tvivl om at de havde noget stort i vente, det lod sig allerede fortælle da den enorme LED skærm på toppen af Fisketorvet bød dem velkommen. Det blev en fantastisk dag med indslag fra Uffe Holm og musik leveret af Kongsted samt Gulddreng. Alle deltagerne forlod Odense med et fantastisk oplevelse i bagagen og fulde af energi til at give den en skalle det næste år.

  • Kasper
  • Supervisor, McBuhl organisationen

Vi ville helt sikkert have EventWorks i tankerne, næste gang vi ville skulle afholde et lignende arrangement.

STUHR

Krav

STUHR fejrede i 2017 60 års jubilæum. Efter et år med en masse events for deres kunder og samarbejdspartnere var det blevet tid til at sige tak til medarbejderne med et brag af en fest. STUHR ønskede at holde en fest over temaet “Sex and the City” så kravet var en cool location og massere af cosmopolitan.

Resultater

Vi afholdte festen i nogle fantastiske lokaler på Vesterbro, en gammel pumpestation som emmer af New York blev pyntet op i for stil. Massere af balloner i pink, sort og hvid, plakater, cupcakes, kandelabre og et hyggeligt udendørs område med telte og glødepærer som gav den helt rette stemning. Festen var en kæmpe succes og varede ved til den lyse morgen, den bedste fest vi nogensinde har holdt var beskeden fra vores dejlige kunde.

  • Brian
  • Indehaver, 7Eleven Århus

EventWorks var fantastisk igennem hele forløbet